Butikstyve i City Syd og indbrud i biler i Prinsensgade

1 december, 2022 | 07:00
De seneste to dage har Nordjyllands Politi håndteret en række sager i Aalborg, der har omhandlet butikstyve og biltyverier.
Foto: Kim Matthai Leland

Om det er inflationen, der gør folk ekstra langfingerede i denne tid, er ikke til at sige, men de seneste to dage har der ifølge den seneste udgave af Nordjyllands Politis uddrag af døgnrapporten været anmeldelser omhandlende butikstyve og biltyverier i Aalborg.

Tirsdag aften var der to butikstyve på spil i City Syd i Aalborg. De blev anholdt efter at være blevet opdaget i butikstyveri. I forening havde tyvene stjålet en del forskellige varer for et højere beløb, inden de blev opdaget. Politiet blev tilkaldt, hvorefter de to butikstyve blev anholdt.

Natten til tirsdag var der indbrud i en række parkerede biler i Prinsensgade i Aalborg. Tyven fik adgang til bilerne ved at knuse bilruderne, hvilket gjorde det muligt for vedkommende at gennemrode bilerne og stjæle forskelligt indhold fra dem. Gerningspersonen slap afsted med en tablet, en computer og et japansk knivsæt fra den ene af bilerne.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder