Tough As Nails Tour 2023 går gennem Aalborg

25 november, 2022 | 12:00
De 4 danske bands Earn Your Scars, Kill Trip, Hard Lessons og Mite vil til foråret drage ud på de danske landeveje på en lille turné kaldt Tough As Nails Tour for at fremme det vi alle elsker så meget, nemlig Hardcore. Slut februar går turen forbi Aalborg.
Tough As Nails Tour 2023 går forbi Aalborg
Hard Lessons sidste koncert på 1000fryd i Aalborg. Foto: Hard Lessons

Earn Your Scars og Hard Lessons spiller rendyrket Hardcore, Kill Trip tilsætter en omgang beskidt punk-drevet sludge/hardcore til deres lyd og Mite krydre opskriften med en mere metallisk lyd.

Trommeslageren Morten Dorvin (Earn Your Scars) udtaler sig følgende om touren:
– Vi glæder os til at komme rundt i landet med en flok gode mennesker og bands der repræsenterer scenen i alle dens herlige former. Vi leverer Hardcore med rødder i den gamle skole og ser frem til at være en del af et Line up der kan rive dit hus ned.

Hard Lessons sidste koncert på 1000fryd i Aalborg. Foto: Hard Lessons

Kill Trip har ny ep i bagagen, sanger Rasmus Justesen (Kill Trip) udtaler:
– Det er Kill Trip´s første rigtige tour, og vi spiller i support af vores nye EP “Sifting the Ashes EP2” som udkommer i dec/jan. ”Sifting the Ashes” EP1 og EP2 kombineres senere på året med 2 extra sange til et album, som udgives på vinyl. Vores lyd er sludge/hardcore, og vi er inspireret af bands som Pro-Pain, Life of Agony, Black Tusk, Rot Away, og Down.

Frontmand Tore Christiansen (Hard Lessons) tilføjer:
– Som et nyt band på både hardcore og den danske metalscene, glæder vi os meget til at komme ud og spille for jer! Vi glæder os til at ramme de danske landeveje og vise jer hvad vi er lavet af! Vi ser frem til at dele scene med Earn Your Scars, Kill Trip og Mite, på denne tour! Vi er allerede nu i gang med at indspille en ny EP og vi tager masser af nyt materiale med til jer! Vi håber på at se jer alle sammen til en god omgang mosh og en god stemning!

Hard Lessons sidste koncert på 1000fryd i Aalborg. Foto: Hard Lessons

Touren er som følgende:

03/2 Kontrast, Herning / Kill Trip, Hard Lessons, Mite
24/2 Pitstop, Kolding / Earn Your Scars, Kill Trip, Hard Lessons
25/2 1000fryd, Aalborg / Earn Your Scars, Kill Trip, Hard Lessons
24/3 Kansas City, Odense / Earn Your Scars, Kill Trip, Hard Lessons, Mite
25/3 Underwerket, København / Earn Your Scars, Kill Trip, Hard Lessons

Tour link: https://linktr.ee/dkhc

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder