Astrid Frank åbner en ny butik i Aalborg

25 november, 2022 | 15:00
Den aalborgensiske webshop Astrid Frank har længe haft et brændende ønske om, at kunne betjene deres kunder en en større butik. Dette ønske er nu gået i opfyldelse og d. 1. oktober flyttede Astrid Frank lager fra et lille lokale Schleppegrellsgade til nye, store lokaler på Kastetvej i vestbyen, Aalborg.

– Vi er hos Astrid Frank meget taknemmelige for, at vi har haft mulighed for at kunne flytte virksomheden ind i nye lokaler. Vi har i en længere periode arbejdet på, at kunne lave en større fysisk butik i Aalborg og endelig kan vi byde jer velkommen, siger Astrid. Nu mangler de bare at få opsat skilte, så fremtidige kunder nemt kan finde ind til dem.

Vi har rygende travlt

Firmaet Astrid Frank er til dagligt drevet af ejeren Astrid, som startede virksomheden tilbage i år 2018 i en lille lejlighed på Absalonsgade. Efterfølgende har konceptet vokset sig stort og i dag har shoppen rygende travlt med at pakke ordrer til kunder fordelt over hele Europa. I dag har virksomheden 6 fuldtidsansatte og med planer om at kunne vækste mere i
fremtiden. Astrid siger, at en flytning også var nødvendig, da de efterhånden ikke havde plads til alle deres nye varer, på det gamle lager.

Vores hjertebarn er den fysiske butik

– Selvom at vores primære funktion har været at drive webshop, så har vores hjertebarn og passion altid været den fysiske butik – vi elsker at have besøgende og nyder den fysiske kundekontakt. I butikken vil vi således altid stå klar til at kunne vise jer de seneste trends og finde de varer, som passer perfekt til netop dig, siger Astrid.

Butikken får adressen Kastetvej 26G, Aalborg, og her bliver det muligt at shoppe alle webshoppens varer i deres 55 km2 butik. Åbningstiderne vil være fra 8.00 til 16.00 i alle hverdage. Det er fortsat muligt at afhente og returnere webshop ordrer i butikken.

At blive i Aalborg var et nemt valg

– Vi har nydt at holde til i vestbyen og derfor var vi slet ikke i tvivl om, at vi gerne ville blive i nærheden. Da vores nye lokaler blev ledige, var vi så heldige at kunne overtage dem allerede i efteråret. Lokalerne blev renoveret og trods lidt forsinkelse, så står butikken nu klar og vi synes at fremførelsen er gået over alt forventning, siger Astrid.

Kom ind og prøv tøjet!

Sikre alt sidder som det skal, så er du garanteret at gå hjem tilfreds. Vi vil gerne byde alle kunder, nye som gamle, indenfor så I kan se vores flotte lokaler. Som altid forkæler vi jer med eksklusive tilbud, billige kollektionsprøver og selvfølgelig muligheden for at shoppe alle vores skønne nyheder. Som altid kan du også shoppe på astridfrank.dk

Vi glæder os til at se jer.

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder