Superhelte vs Superskurke hos Rocken

24 november, 2022 | 14:00
For nogle vil navnet på eventet måske klinke genkendeligt. Både det og selve eventet er baseret på "Superhelte vs Superskurke"-festerne der blev afholdt på Rock Caféen i sin tid. Der vil være musik og forfriskninger samt en frisk DJ til at føre dig igennem massevis af god musik.
Foto: Rocken Aalborg

Lørdag bydes der op til en festlig aften hos Rocken Aalborg, når der inviteres superhelte og skurke indenfor dørene. Det foregår lørdag den 26. november fra kl. 20.00 til morgenen efter kl. 06.00. Rod dit skab igennem og støv din gamle helteuniform eller den forlagte superskurkeforklædning af. Til arrangementet kan du nemlig møde begge dele, når der spilles op til hygge og morskab.

Du bestemmer outfittet – Rocken giver festen

Du bestemmer fuldstændig selv hvilken superhelt / superskurk / antihelt / antiskurk du ønsker at være, og Rocken står klar med forfriskninger og musik. Der bliver serveret superdrinks, og aftenens veloplagte vært sørger for at kåre vindere i kampene på Rocken!

Der er på aftenen præmier til bedste superhelt (inkl. antihelt), bedste superskurk (inkl. antiskurk) og bedste sidekick.

Del |

EPRO
Denne artikel er udfærdiget i et samarbejde mellem virksomheden og mediet.
Virksomheder relateret til denne nyhed
Relateret Kulturpartner

Mest læste nyheder

Seneste nyheder