Få et års forbrug af burgere, når Sunset Boulevard udvider

24 november, 2022 | 12:00
Den 1. december åbner landets største danskejede fastfoodkæde restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby. Restauranten slår dørene op til nordisk indretning, drive-in, nye arbejdspladser og en burgermenu helt, som man kender den fra de andre 41 restauranter i landet.
Foto: Sunset Boulevard

Sunset Boulevard der i forvejen har restauranter i Hjørring, Haverslev, Frederikshavn og Aalborg udvider nu porteføljen i det nordjyske. Den 1. december kl. 10.00 åbner kæden en ny restaurant på Loftbrovej 6 i Nørresundby, tæt ved motorvej E45 og E39.

Restauranten åbner med 88 siddepladser, Drive-in og SunsetToGo, hvor du kan bestille maden online og få den udleveret på særlige parkeringspladser ved restauranten. Åbningen betyder samtidigt ca. 45 nye lokale arbejdspladser.

– Vi har sat et helt fantastisk team af medarbejdere, og jeg glæder mig rigtig meget til åbningen. Kombineret med den flotte nordiske indretning og et helt nyt køkken har vi skabt nogle dejlige rammer for gæsterne at nyde et veltilberedt måltid i, sigerMaja Kristiansen, som bliver restaurantchef i den nye restaurant.
Genbrugssten fra Brønderslev

Genbrugssten fra Nordjylland

Den nye restaurant er som kædens første bygget med genbrugssten fra virksomheden Genbrugssten i Brønderslev, der har specialiseret sig i rensning og genbrug af mursten. Ved at rense og genbruge mursten fra nedrivningsmodne bygninger bliver stenene holdt i kredsløb, og miljøet spares for energibelastningen ved produktion af nye mursten.

– Vi leder kontinuerligt efter nye måder at forbedre os på og benytter os gerne af de muligheder, der opstår lokalt. Med åbningen i Nørresundby var det oplagt at indlede et samarbejde med Genbrugssten i Brønderslev, siger Jens Broch, der er administrerende direktør i Sunset Boulevard.

Få et års forbrug af burgere

Overvejer du at komme omkring restauranten på åbningsdagen, kan det godt betale sig at være blandt de allerførste. Som en del af åbningsfesten får de første 50 betalende gæster på dagen nemlig et års forbrug af burgere, svarende til en burger (op til 64 kr.) om ugen i et år.

Om Sunset Boulevard

Sunset Boulevard er landets største danskejede fastfoodkæde med 41 restauranter fordelt over hele Danmark samt én på Færøerne og to på Grønland. Kæden beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i Danmark. Sunset Boulevard åbnede den første restaurant i Odense i 1996 og var i de tidligste år mest kendt for sine sandwich. I dag udgør burgere med oksekød fra fritgående irsk kødkvæg hovedparten af menuen og salget.

Sunset Boulevard var den første danske fastfood kæde til at udfase sugerørene af engangsplast med alternative sugerør af siv- og hvedestrå i februar 2020. I oktober 2020 fjernede kæden desuden som de første legetøjet fra børnemenuen for i stedet sammen med Growing Trees Network at plante træer i de danske skove.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder