Sidste døgn med vinterligt vejr i denne omgang

22 november, 2022 | 05:00
Hvis du allerede nu er træt af kulde og sne, så er der godt nyt på vejrfronten. Ifølge meteorologerne er vi nemlig gået ind i det sidste døgn med vinterligt vejr i denne omgang.
Foto: Billedarkiv

Nordjylland har flere steder været dækket af sne både søndag og mandag. I dag siger vejrudsigten, at tirsdag bliver den sidste dag med vinterligt vejr for nu.

Tirsdagen begynder med skyer og svag til let vind fra øst. Temperaturen ligger omkring 1 grad fra morgenstunden.

I løbet af formiddagen fortsætter det skyede vejr, mens temperaturen stiger til at ligge mellem 2 og 3 grader. Vinden forventes at være jævn til hård og komme fra sydøst.

Om eftermiddagen er der udsigt til flere skyer og hård kuling fra sydøst. Temperaturen topper på 4 grader. I de sene eftermiddagstimer er der risiko for nedbør over Aalborg. Samtidig er vinden tiltagende, så der vil være stormende kuling fra sydøst.

Tirsdag aften fortsætter nedbøren. Der forventes at falde omkring 5 millimeter nedbør i løbet af syv timer. Temperaturen ligger mellem 3 og 4 grader i aftentimerne. Vinden kommer fortsat fra sydøst og aftager en smule, så den er frisk til hård, inden tirsdagen når sin afslutning.

Alt i alt er der udsigt til mere kulde og masser af blæst i Aalborg denne tirsdag.

Del |

Kilde: DMI

Mest læste nyheder

Seneste nyheder