Kokain på afveje og indbrud hos cykelhandler

22 november, 2022 | 07:00
I weekenden har der været flere tilfælde, hvor Nordjyllands Politi har måttet rykke ud i Aalborg-området. Det var blandt andet tilfældet i disse to sager fra seneste uddrag af døgnrapporten.
Foto: Kim Matthai Leland

Nordjyllands Politi har haft hænderne fulde denne weekend. Alene i Aalborg-området har der været flere sager, der skulle håndteres. Det fremgår af seneste uddrag af døgnrapporten.

Ung mand tabte kokainpose i Jomfru Ane Gade

Natten til lørdag var en ung mand i byen i Jomfru Ane Gade, hvor det ikke blot var julebryg, der satte gang i festlighederne. Det viste sig nemlig, at vedkommende var i besiddelse af kokain.

Manden blev bedt om at vise ID for at komme ind på en af Gadens barer. Idet han var i gang med at fiske sin identifikation frem fra sin lomme, endte han med at tabe en pose kokain.

Herefter blev den unge mand tilbageholdt indtil politiet ankom til stedet. Her erkendte han besiddelsen og underskrev en konfiskationserklæring.

15 cykler og kontanter stjålet ved indbrud

Intet mindre end 15 racer- og gravelcykler samt kassens indhold blev stjålet, da der var indbrud hos en cykelforretning i Svenstrup natten til lørdag. De ukendte indbrudstyve brød ind gennem et hul i muren til et værksted, der ligger i forlængelse af forretningen.

Det var kun muligt at tilgå muren med hullet gennem en baggård, hvor man skal bruge en nøgle for at få adgang. Det samme gjorde sig gældende for alle døre i butikken.

Politiet sikrede flere spor, da de ankom til stedet. De fandt blandt andet et fodaftryk i noget støv ved hullet i muren. Derudover blev der også sikret videoovervågning.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder