Brand i popcornmaskine førte til evakuering

17 november, 2022 | 19:38
Klokken 15:44 torsdag eftermiddag opstod der brand i en popcornmaskine i biografen i Kennedy Arkaden. Herefter blev både biografen og resten af centeret evakueret.
Foto: Billedarkiv

Torsdag eftermiddag var der fyldt med udrykningskøretøjer ved Kennedy Arkaden i Aalborg.

Den massive tilstedeværelse fra Nordjyllands Beredskab skyldtes en brand i popcornmaskine i biografen i Kennedy Arkaden. Branden aktiverede brandalarmen i centeret og biografen, hvilket resulterede i en nedlukning af filmen i biografen og en evakuering af alle.

Det skriver Nordjyllands Politi på deres Twitter-profil.

Blandt de evakuerede var der cirka 300 5. klasses elever, som var i biografen. Evakueringen foregik i ro og orden, da alle skoleelever fulgte anvisningerne fra biografpersonalet.

Personalet får ros fra Nordjyllands Politi for deres meget professionelle ageren i situationen. Branden opstod, da der gik ild i olien i popcornmaskinen og blev hurtigt slukket.

Klokken 16:37 var politiet og Nordjyllands Beredskab stadig til stede på stedet, da de var i gang med udluftning. På samme tidspunkt åbnede Kennedy Arkaden igen for alle, mens afhentning af eleverne blev påbegyndt.

Torsdag eftermiddag var en ansat fra biografen under behandling for røgforgiftning på stedet. Der var ingen andre tilskadekomne i forbindelse med hændelsen.

Klokken 17:01 rapporterede Nordjyllands Politi på Twitter, at alt var normaliseret ved Kennedy Arkaden. På dette tidspunkt var der stadig elever, der afventede at blive hentet af deres forældre. Biografen holder dog lukket resten af torsdagen på grund af røgen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder