Aalborg Halvmarathon: Find løbetøjet frem og sæt kryds i kalenderen!

7 november, 2022 | 13:00
Den 13. maj klokken 18.30 skydes 2023 udgaven af Aalborg Halvmaraton i gang - og bliver vildere end nogensinde før!
DGI Løb
Foto: DGI

Turen går selvfølgelig gennem Limfjordstunnelen – og uanset om du har været med før, eller har løbet til gode, så der er der en ordentlig en på opleveren i vente.

Der bliver skruet på knapperne for at levere endnu mere underholdning og bringe deltagerne meget tættere på, så de f.eks. kommer til at løbe igennem en lydmur og et visuelt inferno, der lige giver lidt ekstra kræfter når det bliver lidt hårdt på løbeturen.

WALKin Nordjylland

Næste år deles der igen start- og mål med WALKin Nordjylland, så familien, kollegerene eller vennerne kan tage af sted sammen – hvor konceptet er  gentænkt, så hele setuppet og fællesskabet kommer endnu mere i centrum.

Den nye distance

Du kan som altid løbe enten 10 km eller halvmaraton, og som en ekstra nyhed i ærmet: Har du været med før, kender du turen gennem Limfjordstunnelen som en vild oplevelse med de mange tusinde løbere i røret på én gang. Men det er også en hård start med betragtelige stigningsprocenter, der sætter sig i lungerne og benene tidligt i løbet.

Med den nye one-mile får du hele oplevelsen… dobbelt op… du skal nemlig både frem og tilbage på den one mile bliver Danmarks eneste one-mile under vand. Der er altså rig mulighed for at udfordre venner, familie og kolleger på hvem der er den hurtigste nordjyde under vandet.

Tilmelding starter 14. november

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder