Indbrud, drugdealers anholdt og kokain på telefonen

6 november, 2022 | 08:00
Nordjyllands Politi har haft nok at se til de sidste par dage, da de blandt andet har modtaget anmeldelser om indbrud, anholdt drugdealers og taget en person på fersk gerning med kokain på telefonen.
Foto: Kim Matthai Leland

Uddrag fra døgnrapporten fra Nordjyllands Politi beretter om en række episoder i Aalborg-området.

Indbrud i Skovparken

Torsdag eftermiddag var der indbrud i en lejlighed i Skovparken i Aalborg. En tyv er brudt ind mellem klokken 15:30 og 18:25, hvor beboeren var ude af lejligheden. Indbrudstyven fik adgang til lejligheden ved at bryde terrassedøren op med et koben. Politiet sikrede sig flere forskellige spor ved deres ankomst til lejligheden. Det vides endnu ikke, hvad der præcist er blevet stjålet. Politiet vil gerne høre fra personer, som eventuelt har set noget mistænkeligt i området i det tidligere nævnte tidsrum. De kan kontaktes på telefonnummer 114.

Drugdealers anholdt

Torsdag eftermiddag var der biljagt i bedste Hollywood-stil gennem Aalborgs gader, da to mænd blev anholdt i forbindelse med en eftersættelse i Skanseparken i Nørresundby. Kort tid efter anholdelsen blev der fundet en grøn pose på et toilet i parken. I posen lå der flere fryseposer med hvidt stof og en bøtte med forskelligt emballage fra medicin. De to anholdte mænd blev pågrebet ved selvsamme toilet, hvor posen blev fundet. Mændene blev visiteret, hvor det viste sig, at den ene var i besiddelse af en totenschlæger. Det endte med anholdelse og sigtelse af begge mænd.

Kokain på telefon i Jomfru Ane Gade

En ung mand blev taget på fersk gerning, mens han var i byen i Jomfru Ane Gade i Aalborg natten til fredag. Her opdagede en dørmand nemlig, at vedkommende var i besiddelse af narkotika. Den unge mand blev tilbageholdt, mens vagtcentralen blev ringet op. Manden befandt sig på et bar-toilet og havde kokain på sin telefon. Den unge mand erkendte besiddelsen, da politiet ankom. Det endte med et forbud jævnfør restaurationsloven de næste to år.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder