Beritech Group A/S har Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland

2 november, 2022 | 08:00
Bent Larsen fra Beritech Group A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland. Ejerlederen driver en succesfuld virksomhed, og han gør det ved at være en synlig leder og have stærke relationer til sine medarbejdere.
Foto: Bent Larsen fra Beritech Group A/S ved prisoverrækkelsen, Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland, PwC

Bent Larsen er ejerlederen bag Beritech Group A/S, der netop har vundet prisen som Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland. Aalborg-virksomheden, Beritech Group, består af flere virksomheder med hver sit speciale indenfor bl.a. design og fremstilling af tankløsninger, stålbearbejdning og konstruktion samt fremstilling af svejste konstruktioner i rustfrit stål.

Baggrund for at vinde prisen

Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland for at være det centrale omdrejningspunkt i virksomheden, og så har Bent Larsen formået at vise, at han kan bygge ikke bare én, men to solide virksomheder indenfor sit fag gennem en god forståelse af medarbejderne og med en forståelse for, hvordan man sikrer vækst på både bund- og toplinje.

– Bent har en speciel drivkraft, og så er han en ejerleder, som har et særligt forhold til sine medarbejdere. Han har nu vist flere gange, at han formår at skabe og udvikle en virksomhed. Det falder ham naturligt at lede og ikke mindst eksekvere og gribe de chancer, der opstår, fortæller Torben Toft Kristensen, partner i PwC i Aalborg, og tilføjer:

– Som ejerleder er han en, som medarbejderne spejler sig i, og en person, som andre ejerledere går til, hvis de har brug for et godt råd. Derudover sætter Bent stor pris på alle medarbejdere, og han vil gå langt for at sørge for, at de er tilfredse og føler sig anerkendt.

Tidligt op og betalt crossfit

På lige fod med sine medarbejdere møder Bent Larsen ind hver morgen kl. 4.00 og sørger for at gå rundt og sige godmorgen. Han har tidligere også betalt et crossfit-forløb i arbejdstiden til sine medarbejdere. Det er ejerlederens fokus at være synlig og lade medarbejderne vide, at han sætter pris på deres arbejde.

– Bent Larsen er en ejerleder, som har en god forståelse for, hvordan man vækster både top- og bundlinje, men han har også fokus på de menneskelige aspekter og værdien af medarbejderne. Han har formået at kunne holde fast i sine medarbejdere og ikke mindst tiltrække ny kvalificeret arbejdskraft, fortæller Klaus Karlsen, storkundedirektør i Nykredit i Region Nordjylland.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Bent Larsen er den rette vinder af Årets Ejerleder 2022 i Nordjylland:

– Bent Larsens måde at være en synlig ejerleder og et centralt omdrejningspunkt i virksomheder på giver en klar sammenhæng mellem produktionen og selve ledelsen. Bent Larsen går forrest og er ambitiøs, og derfor fortjener han at blive hyldet som Årets Ejerleder i Nordjylland,  siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

Fakta om Beritech Group (Aalborg)

Beritech Group er en samling af innovative virksomheder med hvert sit speciale og er bl.a. specialiseret indenfor design og fremstilling af tankløsninger, stålbearbejdning og konstruktion og fremstilling af svejste konstruktioner i rustfrit stål. Beritech Group blev etableret af ejerleder Bent Larsen og beskæftiger i dag samlet set over 160 medarbejdere.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder