Indbrud, efterfest og en sprunget postkasse

1 november, 2022 | 10:00
Nordjyllands Politi har igen haft nogle travle dage ifølge døgnrapporten. I og omkring Aalborg hærger mindre og større fidusmagere stadig og gør livet surt for nogle mennesker.
Kilde: Billedarkiv

Vi bringer her et udsnit af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi gældende for perioden fra den 28. oktober til den 31. oktober 2022.

Indbrud i renovering

På Holger Drachmanns Vej i Aalborg er en villa under renovering. Natten til fredag besluttede nogle indbrudstyve sig for at se, om der var noget værd at hente her. De kom således ind ved at afmontere en krydsfinerplade, der var sat op foran et vindue. De gik igennem hele huset og rapsede løs af ting, der gjorde livet sværere for håndværkerne. Der forsvandt blandt andet en stiksav, fein cutter, en bajonetsav, en dyksav, en vinkelsliber, en slagboremaskine, slagskruemaskine, en fugepistol og en radio.

“Stille!” – en irriterende efterfest

Natten til lørdag – kl. 04.19 – modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger om en træls efterfest. Her blev spillet høj musik, og borgeren havde først selv forsøgt at få de festglade mennesker til at dæmpe sig uden held. Altså måtte politiet afsted til Signalvej i Aalborg. Her mødte de festens arrangør, der efter aftale med politiet dæmpede festlighederne.

“Bang!”

I Tårs gik det anderledes larmende for sig. Her oplevede en borger nemlig at miste sin postkasse til et kanonslag. Det skete på Korsvej i Tårs, hvor en kvindelig beboer midt om natten blev vækket af et brag. Næste morgen kunne hun se sin ramponerede postkasse. Det er ikke første gang, hun har oplevet lignende hærværk.

Kontakt politiet på 114 hvis du har kendskab til nogle af sagerne.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder