Spritbilist i vanvidskørsel i Gug: Rammer skilt, hæk, bil og fodgænger!

31 oktober, 2022 | 10:00
En 53-årige svært tilskadekommen mand blev fragtet til Aalborg sygehus efter en bizar påkørsel.
Arkivfoto: Kim Matthai Leland

Skulle der nu stadig sidde en eller anden derude i det ganske land og tænke, at alkohol og bilkørsel ikke er et så historisk dårligt mix, som nogen gerne vil gøre det til. Og går den så går den. Så beviste en 62-årig mand i går i Gug søndag, at man bør lade bilen stå, har man fået et par genstande indenfor vesten.

Flippermaskine i Gug: Hæk, skilt, bil- og personpåkørsel.

For det gik nemlig helt galt, da en mand forsøgte at liste en brandert hjem i weekenden. Mads Hessellund fra Nordjyllands politi fortæller, at i første omgang torpederede den 62-årige et skilt og kørte derefter videre ind i en hæk. Herefter fortsatte turen ud på vejen igen, hvor han ramte en bil, der kom kørende ad Hellevangen.

Rammer 53-årig fodgænger

Men med de tre påkørsler var søndagsturen langt fra slut endnu. Bilen fortsatte ned over en græsareal og ind på den sti, hvor en 53-årig fodgænger blev ramt. Det fik dog ikke den 62-årige eller bilen til at stoppe vanvidskørslen. Bilen kørte først ned ad en skrænt – og derefter op ad den igen, før den endelig stoppede.

Bilist og fodgænger bragt til sygehuset

Bilisten der blev påkørt, blev efterfølgende kørt til tjek på Aalborg sygehus, men er heldigvis ikke kommet til skade. Så heldig slap den 53-årige fodgænger desværre ikke. Han er alvorlig tilskadekommen, men udenfor livsfare.

Den 62-årige afgav en alkometertest, der overraskende nok viste en promille over det tilladte. Han blev efterfølgende anholdt.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder