MinByAalborg.dk

Mette Frederiksen er på Top 100 over verdens magtfulde kvinder ifølge Forbes, Taylor Swift er nummer 1

10 december, 2023 | 17:00
- Af Vagthavende
Forbes Magazine rangerer verdens mest magtfulde kvinder, og i år inkluderer listen en dansk politisk sværvægter. Blandt de imponerende topplaceringer er sanger og sangskriver Taylor Swift, der skiller sig ud med sin betydelige indflydelse.
Info:
pris
Foto: Brands&People - Unsplash

Forbes Magazine har netop frigivet deres årlige liste over verdens mest magtfulde kvinder, og blandt de bemærkelsesværdige topplaceringer finder man ikke kun politiske og økonomiske spidser, men også en dansk indflydelsesrig person. På en imponerende femteplads rangerer sanger og sangskriver Taylor Swift, anerkendt for sin enorme indflydelse på fans verden over.

Med over en kvart milliard følgere har Taylor Swift ikke kun sat sit præg på musikverdenen, men har også engageret sig politisk. Hendes opfordring til amerikanske vælgere om at registrere sig og deltage i valget resulterede i en markant stigning i antallet af nye vælgere, især blandt unge.

Den danske statsminister Mette Frederiksen er også repræsenteret på listen, om end hun er faldet til plads nummer 72 i år. Forbes fremhæver hendes internationale overskrifter, herunder afvisningen af at sælge Grønland til daværende præsident Donald Trump.

Forbes måler placeringerne ud fra penge, medieomtale og indflydelse. Blandt de kulturelle ikoner på listen er også Barbie, der symboliserer kvindekamp og indtager plads nummer 100.

Faktaboks:

  • Taylor Swift rangerer som nummer 5 på Forbes’ liste over verdens mest magtfulde kvinder.
  • Mette Frederiksen, dansk statsminister, er placeret som nummer 72.
  • Barbie indtager plads nummer 100 som symbol på kvindekamp.
  • Placeringerne er baseret på penge, medieomtale og indflydelse.
DEKLARATION
Klik her for at se hele deklarationen.
Kilde: Politiken
Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt