Julepynt, diesel og fitnesskort blev stjålet

28 oktober, 2022 | 20:00
Nordjyllands Politi har haft meget at se til de forgangne dage. Her har tyve rigtig været på spil flere steder i og omkring Aalborg. Hverken diesel, punge eller sågar julepynt har kunnet vide sig sikker.
Politi
Politi

Ifølge Nordjyllands Politis døgnrapport for perioden 26. oktober til den 28. oktober 2022 har de haft gange travlt med meget forskellige tyverier i og omkring Aalborg.

Tyveri fra skab i fitness

I et fitnesscenter på Gugvej i Aalborg kunne en kvinde komme tilbage til fitnesscentrets ulåste skab, hvorfra hendes ting var blevet stjålet. Der blev blandt andet stjålet en taske, en pung, Airpods samt en parfume.

Dieseltyve på spil

Tidligt torsdag morgen slog nogle langfingrede tyve til i Aalborg Øst. Her var det diesel, der stod for skud. Tyvene pumpede simpelthen diesel op fra en lastbils tank. En beredskabspatrulje blev senere på dagen, da tyveriet var blevet opdaget, sendt til stedet for at sikre spor.

Nogen stjal julen

Eller i hvert fald julepynten. Mellem mandag og torsdag var der indbrud i et kælderrum på Sebbersundvej i Aalborg Øst. Her blev en hængelås brudt op og bl.a. et knivsæt samt designer-julepynt fjernet fra rummet.

Har du nogle spor til de forskellige tyverier, kan politiet kontaktes på 114.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder