Cool nok! – Jacob Risgaard og Anders Holch Povlsen leverer rekordresultat

26 oktober, 2022 | 10:00
Netbutikken Coolshop overgår sig selv igen med rekordstort overskud
Jacob Risgaard pressefoto
Jacob Risgaard pressefoto

Det går ikke bare godt – det går rigtigt godt for Coolshop

I seneste regnskabsperiode omsatte Coolshop, for næsten halvanden milliard kroner. Det sikrede et overskud efter skat på 87 millioner kroner. Det viser regnskabet fra selskabet bag onlinekoncernen – Entertainment Trading.

Og selv om vi er i Nordjylland, så må det betragtes som yderst imponerende for onlinekoncernen, der har de prominente navne Jacob Risgaard og Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen med i ejerkredsen.

Coolshop ekspederer varer over rampen i ekspresfart til danskerne. Der er nemlig omsætningsrekord på godt 1,4 mia. kr. Sidste år omsatte Coolshop for 1,2 mia. kr., som var første gang, at virksomheden passerede 1 mia. kr.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder