Ung kvinde anholdt efter knivstikkeri

27 september, 2022 | 21:08
Tirsdag eftermiddag blev en ung kvinde anholdt og sigtet for farlig vold efter et knivstikkeri i en lejlighed i Skalborg.
Politiet fortsætter efterforskningen om druknet femårig
Foto: Billedarkiv

Klokken 16:15 tirsdag eftermiddag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om vold efter et knivstikkeri i det sydlige Aalborg.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi René Kortegaard.

Knivstikkeriet fandt sted på Stationsmestervej i Skalborg. Her blev en ung mand i tyverne stukket overfladisk i albuen. I første omgang var det blevet fortalt, at han også var blevet stukket i låret, men det viste sig ikke at være tilfældet efterfølgende. Han kom på skadestuen og er færdigbehandlet.

Efter knivstikkeriet blev en ung kvinde i tyverne anholdt og sigtet for farlig vold. Tirsdag aften er hun fortsat anholdt, mens politiet overvejer, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør med et krav om varetægtsfængsling.

På nuværende tidspunkt er politiet stadig i gang med efterforskningen. De ved endnu ikke, hvad årsagen var til, at kvinden handlede, som hun gjorde, men parterne kendte hinanden i forvejen, oplyser vagtchefen.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder