Glem dine søndagsblues

25 september, 2022 | 18:00
Weekenden nærmer sig sin afslutning, hvilket kan give anledning til en smule søndagsblues hos de fleste. Men bare rolig. Hele næste uge er der masser af skønne arrangementer i Aalborg, som du kan se frem til.
Foto: Billedarkiv

Hvis udsigten til weekendens afslutning får dig til at hænge en smule med næbbet, så skulle du tage at kigge forbi MinByAalborgs nye Kulturkalender.

Her finder du alt om byens events samlet på ét sted. Du kan roligt lægge din søndagsblues på hylden, da der er masser af skønne arrangementer at se frem til i den kommende uge. Her får du et par eksempler.

Mandag har fået et dårligt rygte, men det bliver der vejet op for i morgen, når inkarnationen af livsglæde, positiv energi og højt humør, også kendt som Ole Henriksen, gæster Musikkens Hus i Aalborg sammen med Michèle Bellaiche. Her kan du opleve talkshowet Michèle LIVE, hvor Ole Henriksen blandt andet vil give et ærligt indblik i hans opvækst i Nibe.

Onsdag er der Jazz i Gaden, hvor Ballmann præsenterer “Nefertiti”. Her går bandleder Yannick Ballmann på scenen på El Mundo klokken 19:00. Koncerten består af udvalgte numre fra bandlederens favorit jazzplader.

Fredag kan du rocke med på kendte hits, som Welcome to the Jungle og Paradise City, når Danske GUNS N ROSES JAM går på scenen hos Café Frederiksberg.

Dette er blot et lille udvalg af de mange spændende kulturoplevelser, som ligger og venter på dig i næste uge. Du kan selv tage et kig forbi Kulturkalenderen for at finde flere.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder