Lilholt gæster Øster Hassing Kirke

23 september, 2022 | 07:00
Torsdag den 6. oktober gæster søskendeparret Kristian og Tine med det nok så kendte efternavn Lilholt Øster Hassing Kirke. Det gør de sammen med deres band, og der er på forhånd varslet masser af god musik.
Lilholt gæster Øster Hassing Kirke
Foto: Billedarkiv

Du er indbudt, når Øster Hassing Kirke torsdag den 6. oktober klokken 19.00 får musikalsk besøg af søskendeparret Kristian og Tine Lilholt og deres fantastiske band. Derudover medvirker sangerinden Ida Friis Virenfeldt ligeledes.

Kristian Lilholt spiller varmt og vedkommende, hvilket både er iørefaldende og meningsfuldt. Tine Lilholt tilføjer smuk og stemningsfyldt fløjtespil, der er kendt af mange danskere. Deres efternavn klinger med garanti kendt for de fleste. De har spillet sammen med Lars Lilholt, deres bror, i hans band. I mere end to årtier har de faktisk spillet sammen blandt andet til hittene “Den hvide dværg”, “Café Måneskin” og “Kong Pukkelrygs Land”.

Denne torsdag kommer vi en tur rundt i Kristian Lilholts musikalske palet godt flankeret af søster Tine Lilholt og sangerinde Ida Virenfeldt.

Billetten til arrangementet koster 150 kr. og er inklusiv et glas rosé og god musik. Du kan købe den online senest den 5. oktober 2022.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder