Velkomstpakke til nye tilflyttere

22 september, 2022 | 11:00
Fremover vil nye tilflyttere i Hals blive mødt af en hyggelig velkomstpakke. Det kender man fra andre byer, og nu kommer det også til Hals. Det sker i samarbejde mellem Hals Samråd og Hals Turistforening.
Velkomstpakke til nye tilflyttere
Foto: Billedarkiv

I Hals vil man nu gå andre byer i fodsporene og møde nye tilflyttere med en velkomstpakke. Sådan fortæller Hals Samråd på Facebook.

Hals Samråd og Hals Turistforening er gået sammen om at byde nye tilflyttere velkommen til byen. Det vil de gøre med en velkomstpakke, hvor nye tilflyttere bliver gjort opmærksomme på hvilken skøn by og omgivelser, de har bosat sig i. Her vil de også få information omkring områdets velfungerende foreninger til både børn og forældre.

Hals Samråd har derfor rettet henvendelse til foreninger og forretninger m.fl. så alle har mulighed for at bidrage med netop deres tilbud til kommende nye borgere.

Tiltaget møder positiv respons blandt flere af byens borgere på Facebook.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder