Kattens Uge i Vodskov

22 september, 2022 | 18:00
Uge 39 er dedikeret til kattene. Kattens Uge sætter fokus på det ansvarlige ejerskab og formidler viden og oplysning vedrørende katte. Vodskov Dyreklinik deltager med at sætte fokus på vigtigheden ved at få mærket din kat, samt dens generelle sundhed.
Kom til katte-kæleri hos Kattens Værn i Aalborg
Foto: Billedarkiv

Kattens Uge sætter fokus på det ansvarlige ejerskab og formidler viden og oplysning vedrørende katte. Den Danske Dyrlægeforening har i samarbejde med flere dyreværnsorganisationer og katteregistrene udarbejdet materiale, som flere af landets dyreklinikker vil dele med katteejere. Du kan også selv hente noget af materialet her og vise, at du er en ansvarlig katteejer. Vodskov Dyreklinik deltager i Kattens Uge.

Hos Vodskov Dyreklinik kan du i uge 39 derfor få tilbud på de populære kattepakker til han- og hunkatte. I en kattepakke får du en neutralisation inkl. øre- eller chipmærkning samt vaccination. Det er ting, du som katteejer altid bør have styr på for din kats sikkerhed og velbefindende.

Organisationerne, der står bag Kattens Uge

Kattens Værn, Inges Kattehjem, Dyrenes Beskyttelse, Dyrefondet, Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation (DOSO), Det Danske Katteregister, Dansk Katteregister og Den Danske Dyrlægeforening.

Del |

Virksomheder relateret til denne nyhed

Mest læste nyheder

Seneste nyheder