Hvad vil vi med kirken, og hvad vil den med os?

22 september, 2022 | 18:30
Gug og Sønder Tranders Kirker inviterer til 'Debat om Folkekirkens situation’, for vi trænger til at få talt ud med hinanden om, hvad vi tror på, hvad kirken vil med os, og hvad vi vil med den.

Mange kender Højlunds forsamlingshus og Debatten med Clement med provokerende og spændende debatter. Sådan en debat trænger folkekirken til. Skriver Gug og Sønder Tranders Kirker på deres Facebookside. 

Debatten indledes af et panel, som består af Ellen Aagaard, redaktør på folkekirken.dk, sognepræst Christian Roar Pedersen, Hals og professor Johannes Andersen, Aalborg Universitet. Ordstyrer er Jørgen Pyndt. Efter panelets indledning gives ordet frit og alle, og enhver kan ytre sig.  

Undervejs i Folkemødet vil sognet være vært ved en forfriskning 

Tid: 5. oktober kl. 19:00 

Sted: Gug Kirke 

Pris: Gratis 

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder