Frem med halstørklædet: Kulden nærmer sig Aalborg

22 september, 2022 | 06:00
De aalborgensiske frossenpinde skal efterhånden til at have halstørklæderne klar, for vejrguderne begynder langsomt at skrue ned for temperaturen i Aalborg.
Foto: Billedarkiv

Onsdag morgen kunne meteorologerne rapportere, at der havde været nattefrost to nætter i træk. Det er første gang i 17 år, at det sker i september måned. Nattefrosten blev målt i Isenvad i Midtjylland, så man kan formode, at frosten også er på vej mod Aalborg.

Et kig på vejrprognoserne viser dog, at der ikke er udsigt til nattefrost endnu. Alligevel skal aalborgenserne til at indstille sig på, at vejret begynder at blive køligere.

Denne torsdag morgen er et godt eksempel. Tidligere på ugen har der været udsigt til 15 og 17 graders varme i løbet af dagen, men i dag ser det en smule anderledes ud. Ifølge vejrudsigten ligger temperaturen nemlig på 9 grader i de tidlige morgentimer. Når morgenen bliver til formiddag vil temperaturen være steget til 10 grader. Senere på formiddagen kommer temperaturen op på 12 grader. Tidligt på eftermiddagen topper temperaturen på 13 grader. Her vil den fortsat ligge indtil torsdag aften, hvor den falder til 11 grader.

Derudover melder prognoserne om skyer over Aalborg med en mindre risiko for nedbør i løbet af morgenen og formiddagen. Det meste af dagen vil vinden være svag til let og primært komme fra nordvest.

Alt i alt er der udsigt til en torsdag med typisk dansk efterårsvejr i vente.

Del |

Kilde: DMI

Mest læste nyheder

Seneste nyheder