Fælles høstgudstjeneste i Storvorde kirke

22 september, 2022 | 12:00
Søndag d. 25. september kl. 10.30 er der fælles høstgudstjeneste mellem Menighedsrådene ved Storvorde og Sejlflod og Gudumholm-Lillevorde sogne i Storvorde Kirke. 2 gæster fra en Tanzanisk menighed deltager ligeledes.
Høstgudstjeneste
Foto: Billedarkiv

Kom til fælles høstgudstjeneste i Storvorde kirke søndag d. 25. september kl. 10:30.

Menighedsrådene ved Storvorde og Sejlflod og Gudumholm-Lillevorde sogne har sagt ja til et værtskab for 2 personer fra en Tanzanisk menighed i en del af september måned. De to gæster vil naturligvis blive inviteret med til fælles høstgudstjeneste i Storvorde kirke, hvor de tre præster medvirker.

Udenfor kirken vil Theresa Lundquist French være auktionarius på de frugter og grøntsager, som konfirmanderne traditionen tro opfordres til at tage med.

Efter gudstjenesten vil vi gerne invitere til frokost i Sognegården, hvor gæsterne fra den Tanzaniske menighed vil fortælle lidt om sig selv og deres spændende land. Du kan tilmelde dig til lare@km.dk senest 23. september kl. 9.00.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder