Seneste nyt om Mia-sagen: Efterforskningen bliver snart afsluttet

21 september, 2022 | 14:00
Nordjyllands Politi kommer med den seneste status på Mia-sagen. Sagen er blevet efterforsket intenst siden februar måned, hvor den 22-årige Mia Skadhauge Stevn blev fundet dræbt.
Foto: MinByAalborg

Den 6. februar 2022 forsvandt den 22-årige sygeplejerskestuderende Mia Skadhauge Stevn efter en bytur i Jomfru Ane Gade. Fire dage senere blev hun fundet dræbt i Dronninglund Storskov.

Siden da har Nordjyllands Politi efterforsket sagen. Ifølge efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Frank Olsen nærmer dette efterforskningsarbejde sig sin afslutning.

“Efterforskningen er ved at være afsluttet. Vi mangler svar fra nogle enkelte undersøgelser af effekter, som vi har fundet frem til under efterforskningsarbejdet,” udtaler han.

Frank Olsens forventning er, at de kan aflevere sagen til anklagemyndigheden indenfor to måneder. Da efterforskningen stadig er i gang, kan han ikke afsløre yderligere detaljer.

Anklagemyndigheden overtager

Herefter skal sagen berammes, hvilket betyder, at der skal udarbejdes et anklageskrift og sættes en dato for retssagens begyndelse.

Derfor kan vicepolitiinspektøren ikke sige noget om, hvornår sagen kommer for en domsstol.

“Det afhænger af anklagemyndigheden og domstolene samt den tid, det tager at beramme sagen.”

I øjeblikket er den mistænkte sigtet for drab. Det er anklagemyndigheden, der skal afgøre, om der skal rejses flere sigtelser mod den 36-årige mand, som i øjeblikket sidder varetægtsfængslet for drabet på Mia Skadhauge Stevn.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder