Kom og bliv en del af fællesskabet: Café Klubånd VIF søger frivillige

21 september, 2022 | 13:30
Vestbjergs nye café med navnet Café Klubånd VIF er gået i luften. De lokale inviteres til at være med i fællesskabet og bidrage til cafeens drift som frivillige.
Foto: Billedarkiv

Hos Café Klubånd VIF finder du et socialt fællesskab, der gerne vil skabe et socialt samlingssted i Vestbjerg. Helt præcist vil de gerne lokalisere samlingspunktet i byens nye idrætscenter og dettes caféområde.

Selvom det er Vestbjerg Idrætsforening, som står bag initiativet, er Café Klubånd for alle. Du behøver altså ikke at være et aktivt medlem af byens idrætsforening for at bidrage til det nye sociale fællesskab. Din frivillige indsats vil blive belønnet med en Café Klubånd T-shirt.

Vestbjerg Idrætsforening forventer at kunne holde caféen åben mandag til fredag i tidsrummet 16:30 til 21:00. Men de har brug for de lokales hjælp. Du bestemmer selv, hvor meget, du vil bidrage, og der er masser af opgaver at gå i krig med.

De søger frivillige, som kan hjælpe med betjening og rengøring, men man kan også bidrage ved at tilføre hyggelig stemning til caféområdet.

Pernille Carstensen er tovholder på caféen og har flere arbejdsopgaver. Det er blandt andet hende, som står for vagtplanlægningen. Derfor er det også hende, som du skal kontakte, hvis du ønsker at bidrage med et stykke frivilligt arbejde. Hun kan kontaktes på cafe@vestbjerg.dk eller 29 43 26 72.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder