Svage sjæle vil have nallerne i din jernhest

20 september, 2022 | 17:00
Afsted ud over stepperne med gode cykelben og sensommerbrise i ansigtet. Man glemmer hurtigt alle bekymringer på sådan en herlig cykeltur. Men problemer er der altså nok af - cykeltyvene er igen på rov i Aalborgs gader.
Foto: MinByAalborg

Årets sidste sommermåned er for mange en populær måned at lufte jernhesten. Flere cykler på stierne frister dog desværre cykeltyvene til at genoptage deres langfingrede erhverv. Sådan skriver LB Forsikring i en pressemeddelelse.

Antallet af cykeltyverier er i august 2022 næsten 50 % højere, end det var i august 2021. Antallet af cykeltyverier har ellers været faldende de seneste par år. I maj 2022 offentliggjorde Forsikring & Pension en opgørelse over udviklingen i cykeltyverier de sidste 10 år. Den viste, at antallet af cykeltyverier var næsten halveret fra 2011 til 2021.  

En stigning har der dog været i august i år, og stigningen vidner derfor om, at cykeltyvene er tilbage ved cykelstativerne. Det er derfor en ekstra god ide at sikre cyklen, hvis man ikke vil have en ærgerlig overraskelse på turen hjem fra job eller skole. 

På tog- og metrostationer og ved busstoppesteder er der særlig høj risiko for cykeltyveri. Det samme er tilfældet på en del skoler. Lås cyklen godt fast og gerne i en cykelkælder eller lignende aflåst område 

Del |

Kilde: LB Forsikring

Mest læste nyheder

Seneste nyheder