Aalborg har heldet med sig

20 september, 2022 | 06:00
Når det kommer til vejrprognoserne har Aalborg virkelig heldet med sig i øjeblikket. På trods af varsel om voldsomt vejr gik byen gik fri i weekenden. Det gode vejr vurderes at fortsætte denne tirsdag.
Vejr
Foto: MinByAalborg

Søndag blev der varslet voldsomt vejr i Aalborg-området og resten af Nordjylland. Mens kæmpehagl susede om ørerne på en række nordjyder i Vendsyssel, kiggede aalborgenserne langt efter kraftig regn eller torden.

Ifølge vejrprognoserne skulle den gode stime fortsætte denne tirsdag. Generelt melder DMI om fredeligt vejr over Danmark med sol og tørvejr.

I Aalborg begynder dagen med solskin og svag vind fra nord. Efteråret begynder at kunne mærkes en smule, da temperaturen i morgentimerne er faldet til 8 grader. I løbet af formiddagen når vi op på en tocifret temperatur igen, når termometeret rammer 10 grader. Formiddagen afsluttes med sol, let vind fra nordøst og en temperatur på omkring 13 grader.

Eftermiddagen fortsætter med solskin og stigende temperatur. Vinden tager en smule til og skifter retning, så den kommer fra nord. Midt på eftermiddagen topper temperaturen på 16 graders varme. Tirsdag aften starter ud med et fald i temperaturen, som lægger sig på 14 grader. Vinden vil stadig være let og komme fra nord.

I løbet af aftenen vil vinden skifte retning flere gange og være aftagende, så den ender med at blive svag. Derudover falder temperaturen yderligere, så den ender på 9 grader.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder