3 af efterårets musthaves til familiens mindste

20 september, 2022 | 07:30
En ny sæson kræver en opfriskning af garderoben. Det gør sig særligt gældende for familiens mindste, som formentlig er vokset ud af efterårstøjet fra sidste år. Her får du tre af efterårets musthaves.
Foto: Billedarkiv

Efteråret kræver et friskt look, som samtidig holder familiens mindste varme og tørre. Derfor får du her tre af efterårets musthaves til dine små guldklumper.

1. Uldtøj

Uldtøj er det absolut bedste, du kan købe til børnene, når kalenderen skriver efterår. Hos mange af de populære børnetøjsmærker finder du rigtig meget lækkert tøj i uld, der sørger for, at børnene er varme og tørre, selvom efterårsvejret er svingende. Materialet har nemlig en unik egenskab i forhold til at absorbere sved og fugt.

2. Langærmede basics

Hvis junior ikke er helt klar til at pakke nederdelen eller den kortærmede trøje væk, kommer du langt med langærmede basisvarer. Et par strømpebukser under datterens nederdele eller en langærmet trøje under sønnikes T-shirts giver forlænget liv til sommertøjet.

3. Overtøj

Gennem sommeren har overtøjet for de flestes vedkommende hængt mere på knagerækken end det har været på. Med efterårets komme er det blevet tid til at pakke overtøjet frem igen eller købe nyt, hvis termo-tøjet er begyndt at stumpe lidt.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder