Ingen Oktoberfest i Gistrup

19 september, 2022 | 15:00
På grund af vigende billetsalg må Oktoberfestudvalget hos LKB Fodbold desværre melde ud, at årets Oktoberfest i Gistrup aflyses. Det ærgrer både arrangører og byens borgere.
Ingen Oktoberfest i Gistrup
Foto: Billedarkiv

Der bliver ikke som forventet – eller håbet – fest og glade dage til årets Oktoberfest i Gistrup. Lørdag kunne Oktoberfestudvalget således give meldingen på Facebook, at årets fest måtte aflyses. Dette begrundes med vigende billetsalg.

“Alting har sin tid, og måske er temaet blevet lidt træt i kanterne. Det tager vi til og på os – og afslutter det her” fremgår det i opslaget.

Det er ifølge opslaget uvist, om festen vil blive genoptaget næste år, eller dette betyder et endeligt farvel. Flere af byens borgere udtrykket i kommentarfeltet ærgrelse over beslutningen, da fristen for tilmelding øjensynligt endnu ikke var overskredet og flere derfor havde tænkt sig at købe billet. Hvorom alting er, er festen dog ifølge Facebook aflyst for i år.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder