Fiberproblemer omkring Augustvej

19 september, 2022 | 15:00
Klarup Kabelnet har fiberproblemer i området omkring Augustvej og Romdrupvej. Det kan være et tidskrævende problem, hvorfor der ikke er meldt en tidshorisont ud.
Fiberproblemer omkring Augustvej
Foto: Billedarkiv

Kl. 13.25 meldte Klarup Kabelnet ud, at der på daværende tidspunkt ikke var internetforbindelse til Augustvej. I deres bestræbelser på at ordne problemet, har de siden opdateret med, at de har fået nedlagt deres enheder i skabet på Romdrupvej 103. Derfor oplever medlemmer i det område heller ikke at have internet i øjeblikket.

Det er en fiberfejl fra Klarup Kabelnets side og de arbejder på højtryk for at løse problemet. Oplever du derfor fiberproblemer med manglende internetadgang i det område, ligger årsagen altså sandsynligvis her.

Der er ikke meldt en tidshorisont ud på nuværende tidspunkt. På Facebook skriver virksomheden:

“(…) vi vil gøre alt hvad vi kan for at det virker inden i morgen”

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder