Efter varsel om voldsomt vejr: Sådan bliver mandagsvejret

19 september, 2022 | 06:00
Mange aalborgensere brugte en del af søndagen på at vente på kraftig regn og torden, som ikke rigtig ankom. Mandag er der heller ingen grund til at frygte uvejr over Aalborg, da prognosen lyder på masser af solskin.
Vejr
Foto: MinByAalborg

På trods af kategori et varsel om voldsomt vejr over Aalborg, blev det ikke til så meget uvejr i den nordjyske hovedstad.

Mandag er der heller ikke udsigt til uvejr, da vejrprognosen nærmest kun har sol på programmet. Dagen starter ud med solskin, 10 graders varme og let vind fra nord. Om formiddagen skinner solen fortsat. Temperaturen stiger til at ligge mellem 11 og 14 grader, mens en jævn vind blæser fra nord.

I de tidlige eftermiddagstimer vil solskinnet fortsætte. Temperaturen topper på 15 graders varme. Vinden vil stadig være jævn og komme fra nord. Hele eftermiddagen vil temperaturen ligge omkring de 15 grader, og den jævne vind fra nord fortsætter også.

Det er først mandag aften, at temperaturen begynder at falde igen. I disse timer vil vinden også aftage i styrke og skifte retning, så den blæser fra nordvest. Sent på aftenen vil temperaturen være faldet til 10 grader, mens vinden vil være svag og komme fra vest.

Del |

Kilde: DMI

Mest læste nyheder

Seneste nyheder