Beierholm lander nyt rekordregnskab

19 september, 2022 | 14:00
Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm, der har hovedkontor i Aalborg, har offentliggjort sit regnskab for perioden fra 1. maj 2021 til 30. april 2022, hvilket viser en ny rekordfremgang.
Beierholm lander nyt rekordregnskab
Foto: adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm har sat en strategi, der lyder ”Bedst til SMV”. Med den som kompas har virksomheden, der har hovedsæde her i Aalborg, realiseret en ny rekordomsætning på 1,27 milliarder kroner i et regnskabsår præget af coronapandemi og geopolitisk uro. Omsætningen er steget med 110 millioner kroner til 1,27 milliarder kroner mod 1,16 milliarder kroner året før svarende til en stigning på 9,5 procent.

“På fundamentet af vores strategi ”Bedst til SMV” og med ambitionen om at være de mindre og mellemstore virksomheders foretrukne sparringspartner har det været en af vores vigtigste prioriteter at rådgive og hjælpe både eksisterende og nye kunder med at navigere i disse skiftende tider. Ligesom vi troede, at coronapandemien var en saga blot, kom den nemlig på ny til at spille en rolle i efteråret 2021. Det betød, at vi skulle hjælpe mange af vores kunder med håndtering af nye restriktioner samt ikke mindst støtte- og kompensationsordninger” fortæller adm. direktør Søren V. Pedersen.

Det er ikke alene i den henseende, at Beierholm har set en vækst inden for rådgivning. Den øgede kompleksitet ved at drive virksomhed medfører en stigende efterspørgsel inden for nye rådgivningsområder:

“Selvom vores kerneforretning er regnskab og revision, udbygger vi vores specialistfunktioner både centralt og lokalt med henblik på at kunne rådgive vores kunder 360 grader. Det gør vi ved at stille en række nye rådgivningskompetencer til rådighed inden for blandt andet IT-sikkerhed, bæredygtighed, digitalisering og automatisering, og senest er juridiske ydelser kommet til som et nyt selvstændigt forretningsområde. Derudover kan jeg som en dugfrisk nyhed oplyse, at vi i dette regnskabsår kommer til at opruste inden for køb og salg af virksomheder via et opkøb af en større dansk Corporate Finance-virksomhed med mere end 20 ansatte”, fortæller Søren V. Pedersen.

I regnskabsåret 2022/23 forventer Beierholm et fortsat højt aktivitetsniveau, hvilket skal realiseres via organisk vækst som følge af udviklingen inden for forretningsområderne rådgivning og outsourcing, samt understøttes af sammenlægninger og opkøb.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder