Lokal ultraløber er ude af EM i 24-timers løb

18 september, 2022 | 15:14
Der var store forventninger til den lokale ultraløber Stine Rex, da hun deltog ved EM i 24 timers løb i Italien. Desværre måtte hun udgå efter 16 timer grundet en skade fra fitnesslokalet.
Foto: Billedarkiv

Denne sommer leverede den aalborgensiske ultraløber Stine Rex en kraftpræsentation, da hun som den første danske kvinde gennemførte det 217 kilometer lange ørkenløb med navnet Death Valley Badwater Marathon i USA. Blandt ultraløbere kaldes løbet for verdens hårdeste løb.

Derfor var der tårnhøje forventninger til Stine Rex, da hun skulle deltage ved EM i 24 timers løb i Verona, Italien. Desværre endte det med, at hun måtte udgå efter 16 timer på grund af en skade fra fitnesscenteret.

Den 43-årige ultraløber udtaler følgende om skaden til DR Sporten:

“Det er noget lort. Jeg havde undervist i noget bungee fitness en uge forinden og lavede noget dumt med mine ribben. Derfor kunne jeg ikke trække vejret ordentligt eller optage mad.”

På trods af skaden er hun fast besluttet på at afslutte sæsonen med manér. Hun overvejer derfor at stille op til det danske mesterskab i backyardløb i oktober.

Del |

Kilde: DR

Mest læste nyheder

Seneste nyheder