Sådan holder du huden smuk i efteråret

16 september, 2022 | 06:30
Efteråret er kommet med ustadigt vejr og køligere temperaturer. Det påvirker huden, som derfor kræver særlig pleje i de kolde måneder.
Foto: Billedarkiv

Vi har knap nok pakket solcremen væk, før vi skal i gang med at tænke på en ny hudplejerutine, som passer til årstiden.

Det ustadige efterårsvejr med køligere temperaturer kan blandt andet være med til at udtørre din hud. Derfor er det ikke kun garderoben, der skal optimeres, når sæsonen skifter. Du bør også se din hudplejerutine igennem, hvis du gerne vil holde huden smuk i efteråret.

1. Undgå udtørring med vaskeolie

Det naturlige fedtlag, som beskytter huden mod kulde og udtørring, kan med tiden ende med at forsvinde ved brug af vand og sæbe. Med en vaskeolie, som er særligt udviklet til at undgå udtørring, kan du komme dette problem til livs. Det kan også være en god idé at gå i bad om aftenen, så du bevarer det fedtlag, som huden har dannet i løbet af natten.

2. Vask dine accessories og forebyg urenheder

Ved at vaske dine accessories som huer, vanter og halstørklæder kan du forebygge forekomsten af urenheder. Da tingene bruges dagligt kan de hurtigt blive fyldt med bakterier. Det kan sætte sig i huden og dermed forværre en eventuel tendens til urenheder.

3. Drik vand og fugt huden indefra

Huden har brug for fugt. Ved at drikke den anbefalede mængde vand, fugter du huden indefra, hvilket er den mest effektive vej til at give huden den mængde fugt, som den har brug for.

Del |

Kilde: Woman

Mest læste nyheder

Seneste nyheder