Kebab-invasion!

16 september, 2022 | 14:00
Det er ikke kun en "ny" træner, der venter på AaB-supporterne, der rejser de cirka 130 kilometer til Smilets By på lørdag.
Kebab
Foto: Arkiv

Konservatismen ligger dybt begravet i fundamentet på de danske fodboldstadions. I hvert fald når det kommer til udbuddet af mad og drikke, der skal forsøde gode som dårlige oplevelser med de lokale fodboldheltes præstationer eller mangel på samme.

Rød pølse med sennep

I mange år var eneste punkt på menukortet på Aalborg Stadion den klassiske røde pølse tilsat et koldt brød og en klat sennep, da ketchup af mystiske årsager tilsyneladende nedbrød betonen. I dag er listen med muligheder for at stille sulten noget længere. Det samme påstår visse fans, at ventetiden også er.

De AaB-fans, der lørdag vælger at drage mod Aarhus for at få første glimt af holdet under Erik Hamréns ledelse, og ikke mindst for støtte Lucas Andersen og co. i arvefjendeopgøret med de Hviie på tætteste hold, vil samtidig få muligheden for at sætte tænderne i en vaskeægte kebab.

Initiativet med stadion-kebab kom i første omgang fra Aarhus-klubben Vatanspor, der ramlede sammen med storebror AGF i pokalturneringen og på vegne af egne fans efterlyste et alternativ til den klassiske stadionplatte.

Kebabbens indtog i Smilets By

Her blev kebabben i første omgang henvist til en plads udenfor stadion, men initiativet viste sig som så stor en succes, at den nu er rykket indenfor i det fine selskab med pølsen.

Og nu får kebabben altså sin officielle stadion-debut mod selveste hele Nordjyllands hold, hvor AaBs dedikerede fans kan teste det aarhusianske kebab-eventyr på egen krop og sjæl. Og hvem ved? Sætter Thomas Bælum nu tænderne i en saftig kebab i pausen, så ser vi måske det eksotiske tiltag under nordjyske himmelstrøg inden længe?

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder