Så mange får ekstra ældrecheck i Aalborg Kommune

15 september, 2022 | 14:30
Over 10.000 ældre kan se frem til slutningen af september i Aalborg Kommune. Her får de nemlig udbetalt en ekstra ældrecheck.
Foto: Billedarkiv

I denne uge er det muligt, at du har mødt en folkepensionist, som trækker lidt ekstra på smilebåndet.

Årsagen er formentlig, at der er en ekstra ældrecheck på vej til dem. Helt præcist kan 10.100 folkepensionister i Aalborg Kommune se frem til at modtage første rate af den ekstra check i slutningen af september. Det er de pensionister, som har modtaget ældrecheck i 2022, som får den ekstra check udbetalt.

I første omgang modtager folkepensionisterne 2.500 skattefrie kroner som kompensation for de stigende el – og varmepriser. Anden og sidste rate af den ekstraordinære ældrecheck udbetales til januar næste år.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder