Fredagsvejret: Er det paraplyen eller solbrillerne, der skal frem?

15 september, 2022 | 21:00
Denne fredag folder efteråret sig ud med både skyer og solskin over Aalborg. Dagen begynder med skyer og blæst, men afsluttes med høj solskin.
Foto: MinByAalborg

Selvom fredagen bliver skyet og blæsende, kan du godt lade paraplyen blive hjemme. Til gengæld kan det godt være, at du skal bruge solbrillerne, når du skal køre hjem fra arbejde fredag eftermiddag. Her vil der nemlig være høj solskin over Aalborg.

Natten til fredag begynder med skyer. Temperaturen ligger på 13 grader. Vinden er jævn til frisk og kommer fra nordvest.

Fredag morgen klarer det en smule op, og temperaturen vil ligge mellem 12 og 13 grader. Derudover har vinden lagt sig og ændret retning. Vinden vil være svag til let og komme fra vest. I løbet af formiddagen vil solen kigge frem, og temperaturen stiger til at ligge mellem 14 og 15 grader. Vinden vil skifte retning, så den kommer fra nord.

I de tidlige eftermiddagstimer vil temperaturen toppe på 17 grader, mens vinden vil tage en smule til. Midt på eftermiddagen vil solen skinne fra en klar himmel, og temperaturen vil fortsat ligge på 17 grader. Dette fortsætter til fredag aften, hvor temperaturen falder til 12 grader. I aftentimerne vil vinden være let til svag og komme fra vest.

Alt i alt ser det ud til at blive en fredag, hvor efteråret viser sig fra sin bedste side.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder