Tilbring oktoberaften i selskab med FDF Vadum

14 september, 2022 | 12:30
Vadum FDF inviterer til lodseddelsalg, fællesspisning og generalforsamling den 3. oktober 2022.
Foto: Billedarkiv

FDF Vadum vil gerne invitere de lokale til lodseddelsalg med efterfølgende fællesspisning og generalforsamling.

Børnene skal ud og sælge lodsedler for FDF’s landsforbund. Her har den lokale kreds mulighed for at tjene lidt ekstra penge både til landsforbundet og til sig selv. De voksne inviteres til at sikre børnene en god oplevelse med at sælge lodsedler ved at gå med dem på ruten.

Deltagere fra lodseddelsalget inviteres efterfølgende til fællesspisning med FDF Vadum.

I samme omgang afholdes den årlige generalforsamling for FDF Vadum. Her kan nysgerrige stille spørgsmål til kredsledelsen og bestyrelsen efter de har fortalt om kredsens status. Man er stadig velkommen til generalforsamling, selvom man ikke har mulighed for at deltage ved lodseddelsalget.

Du kan se mere om aftenens program og tilmeldning lige her.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder