Hele Danmarks fællessangsdarling kommer til Aalborg

14 september, 2022 | 07:00
Vi kender hende fra TV, hvor hun har været med i forskellige populære musikalske Tv-programmer. Nu kommer den populære sanger Katrine Muff til Aalborg.
Foto: Musikkens Hus

Musiker Katrine Muff slog i den grad sit navn fast, da hun under corona-nedlukningerne tonede frem på danskernes tv-skærme som vært på DR’s meget populære Fællessang – hver for sig, hvor hun fredag efter fredag var at finde bag klaveret. Sidste år udgav Muff albummet, De Korte Sætningers Land, hvilket er omdrejningspunkt, når hun fredag d. 30. september giver intimkoncert i Musikkens Hus. Det skriver Musikkens Hus i en pressemeddelelse. 

Katrine Muff Enevoldsen har altid arbejdet med musik – både som udøvende sanger og sangskriver samt højskolelærer, ligesom hun også har været sangcoach i X factor. Alligevel skulle der en coronanedlukning af landet til, før hun for alvor kom på alles læber. Det skete, da den 37-årige musiker og komponist fik tildelt værtsrollen på de meget populære Fællessang – hver for sig-udsendelser sammen med Johannes Langkilde og med ét blev en del af danskernes tv-hygge.

Foto: Musikkens Hus

Med i Højskolesangbogen

Samme år udgav hun De korte sætningers land, og med albummet har Katrine Muff leveret musik til sangene fra Stine Pilgaards anmelderroste roman, Meter i Sekundet, hvoraf to af dem også indgår i den nye udgave af Højskolesangbogen. I efteråret 2021 udkom bog og album via forlaget Gutkind, og Katrine Muffs samarbejde med Stine Pilgaard er efterfølgende blevet honoreret med blandt andet Den Folkelige Sangs Pris. Albummet består af musikalske fortolkninger af den danske forfatters fortælling om en ung bramfri kvinde, der bosætter sig på en højskole i Vestjylland og ender direkte i favnen på byens indbyggere, som alle brænder for fællessang og lokalsamfundet. Melodiernes tempo på albummet på er adstadigt, mens teksterne emmer af at være følelsesladede. Derfor kan du kan se frem til en aften spækket med musikalsk balsam for sjælen, når Katrine Muff og hendes dedikerede band synger efteråret ind med intimkoncert i Musikkens Hus.

Detaljer

  • Hvad: Intimkoncert med Katrine Muff og band
  • Hvor: Musikkens Hus i Aalborg
  • Hvornår: fredag d. 30. september 2022 kl. 20:00 

Del |

Kilde: Musikkens Hus

Mest læste nyheder

Seneste nyheder