Corona gav rekordsalg af trampoliner

14 september, 2022 | 17:30
Der skulle eddermame bare hoppes i haven, da vi alle blev tvunget til at blive hjemme under corona-nedlukningen. Antallet af trampoliner eksploderede i de danske haver. Nu advares der om de alvorlige skader, trampolinerne kan medføre i de efterårsstorme, der er på vej.
Foto: Billedarkiv

Der skød usædvanligt mange trampoliner op i de danske villakvarterer under den første coronanedlukning.  

Det skriver Alm. Brand i en pressemeddelelse. 

Det bekræfter tal fra Coop Analyse, hvor salget af trampoliner steg ekstraordinært med 35 procent i 2020 i forhold til 2019. Salget slog rekord i marts 2020, hvor Danmark første gang lukkede ned. 

Selvom flere børn har nydt hoppeture, så bekymrer de mange trampoliner skadesdirektør Henrik Bundgaard i Alm. Brand Group, nu hvor sæsonen for kraftig blæst og storme er gået i gang:

– Flyvende trampoliner er desværre en af de typiske årsager til skader ved kraftig blæst og storme. Når vinden får fat, flyver de rundt og rammer drivhuse, vinduer og biler for ikke at tale om personer. Det er decideret farligt. 

Derfor opfordrer Henrik Bundgaard kraftigt til, at de danske børnefamilier får styr på trampolinen, inden det for alvor begynder at blæse: 

– Med flere trampoliner i de danske haver er det endnu mere vigtigt, at trampolinen fastgøres forsvarligt eller pakkes helt ned nu, hvor sæsonen for storme er begyndt.

Del |

Kilde: Via Ritzau

Mest læste nyheder

Seneste nyheder