Årets studiestartsmesse er i gang

14 september, 2022 | 10:30
Onsdag den 14. september er den første dag på årets studiestartsmesse i Aalborg. Her står en masse repræsentanter klar fra en lang række af byens studierelevante tilbud.
Foto: Billedarkiv

Den årlige studiestartsmesse er i gang. Onsdag den 14. september klokken 09:30 åbnede dørene på Fredrik Bajersvej 7A i Aalborg Øst til livsstilsmessen for både nye og erfarne studerende.

En lang række af organisationer og virksomheder har stillet op med stande, hvor repræsentanter står klar til at fortælle om deres relevans i de studerendes studietid.

Det er foreningen Studentersamfundet, som har arrangeret studiestartsmessen.

Her bliver de studerende præsenteret for en bred vifte af både faglige og kulturelle tilbud i Nordjylland.  Derudover vil de også kunne få inspiration til forskellige fritidsaktiviteter, som det nordjyske kan tilbyde dem. AKU-Aalborg, som anviser studie – og ungdomsboliger i Aalborg står blandt andet klar til at modtage de fremmødte.

Det vil også være muligt at deltage i forskellige konkurrencer og vinde fede præmier på messen. Der er blandt andet et lykkehjul med præmier fra lokale virksomheder som Aalborg Zoo og Shaping New Tomorrow.

Sidst men ikke mindst vil der være en gratis kop kaffe til alle fremmødte studerende, som er sponsoreret af Kaffebaren Bredegade.

Messen lukker igen klokken 13:30. Hvis de studerende ikke når forbi onsdag, har de chancen igen torsdag den 15. september fra klokken 09:30 til 13:30.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder