AaB lander fransk midterforsvar

14 september, 2022 | 16:00
Nordjyderne har lavet en toårig aftale med Yahya Nadrani, der støder til klubben fra belgiske RFC Seraing
yahya-nadrani
Foto: AaB

Det bliver 25-årige Yahya Nadrani, der skal lukke hullet efter Mathias Ross der skiftede til Galatasaray. Det skriver AaB på klubbens hjemmeside.

Nadrani er født i franske Saint-Étienne, og det var også i den lokale traditionsklub AS Saint-Étienne, at Yahya Nadrani spillede hele sin ungdom og således fik sin fodboldopdragelse.

Som seniorspiller opnåede Yahya Nadrani 26 kampe for AS Saint-Étienne B, inden han i 2019 skiftede til belgisk fodbold.

Hos RFC Seraing blev det til i alt 70 officielle kampe for klubbens bedste mandskab, og blandt andet bar han anførerbindet i tre af de afsluttende opgør i sidste sæson.

Inge André Olsen er glad

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

“Det er velkendt, at vi efter Mathias Ross’ transfer til Galatasaray har haft et akut behov for at tilknytte en midterforsvarer til truppen, og med Yahya Nadrani får vi en kvalitetsspiller ind”

Og fortsætter:

“Både Kristoffer Pallesen og unge Sebastian Otoa gjorde det glimrende mod Lyngby, men nu får vi tilgang af en erfaren midterforsvarer, som samtidig kan dække backpositionerne, hvis behovet skulle opstå” siger Inge André Olsen.

Valgte AaB og Nordjylland i stedet for Belgien

– Yahya Nadrani er lynhurtig og særdeles duelstærk, og han afviste at forlænge aftalen med Seraing, da han gerne ville prøve sig af et andet sted. Han havde andre muligheder i den bedste liga i Belgien, men vi er glade for, at han i stedet har valgt at tilslutte sig vores projekt, lyder det fra Inge André Olsen.

Yayhya Nadrani er spændt på sin nye udfordring:

“Jeg glæder mig til at opleve og spille i en ny klub og et nyt land. Mit ønske denne sommer har været at tage næste skridt i min karriere og prøve noget nyt, og jeg er glad for, at fodboldverdenen har bragt mig hertil”

Lille kendskab til Danmark

“For at være ærlig kender jeg ikke meget til Danmark på forhånd, men jeg har talt med flere, der har spillet i de nordiske lande, og jeg har set nogle af AaB’s kampe. Der kunne jeg også se, hvordan stadion ser ud, når det er fyldt med tilskuere, og jeg kan ikke vente med at træde ind på banen” udtaler Yahya Nadrani og fortsætter:

“Nu vil jeg bare gerne i gang med det samme, gøre mit bedste til træning og vise, hvad jeg kan, så jeg snarest muligt kan hjælpe holdet på banen og være med til at glæde fansene”

Yahya Nadrani, der qua sine forældres herkomst har både fransk og marokkansk pas, får trøje nummer 16 i AaB og træner første gang med sine nye holdkammerater torsdag formiddag.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder