Trivsel fremfor alt

13 september, 2022 | 09:00
77 procent af os vurderer vores arbejdsplads positivt, hvis der er sundheds- og trivselstilbud til medarbejderne. Desuden mener 61 procent, at bevægelse med kollegerne fremmer arbejdsglæden og trivslen. Det viser tal i ny undersøgelse.
Foto: Billedarkiv

Tallene kommer fra en spørgeskemaundersøgelse foretaget i forbindelse med den landsdækkende konkurrence, “Danmarks Sunde Arbejdspladser”, der er skudt i gang af Forsikring & Pension, Dansk Firmaidræt, Dansk Erhverv og Falck Healthcare med støtte fra Spar Nord Fonden. 

De gode initiativer på landets arbejdspladser skal frem i lyset 

I de kommende måneder kan alle landets arbejdspladser indstille deres bedste initiativer inden for sundhed og trivsel til konkurrencen. Målet er at få så mange af de bedste sundhedsinitiativer frem i lyset – til gavn for alle arbejdspladser. 

– Rigtigt mange arbejdspladser har længe været godt i gang med sundhedsfremmende initiativer. Under corona-hjemsendelserne var kreativiteten stor med nye sjove online-versioner af kollegamotion. Nu er vi tilbage i vante rammer, og mange har genoptaget og pustet nyt liv de initiativer, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen. Alt det gode, der er i gang på arbejdspladser i hele landet – det skal vi have frem i lyset, siger Merete Spangsberg, direktør for Kollegamotion hos Dansk Firmaidræt. 

Alle arbejdspladser kan indstille deres initiativer og deltage i konkurrencen 

Alle kan være med til at indstille deres egne sundhedsinitiativer og ikke mindst stemme om, hvilken arbejdsplads i hele landet, der har iværksat det bedste sundhedsinitiativ. Der kåres en vinder i hver region, og til slut kåres en landsvinder – vinder af Initiativprisen 2022. 

Alle indstillede sundhedsinitiativer offentliggøres løbende på hjemmesiden – sundestearbejdsplads.dk – og det er også her afstemningen foregår. 

Bag konkurrencen, “Danmarks Sunde Arbejdspladser”, står Dansk Erhverv, Dansk Firmaidræt, Falck Healthcare og F&P – brancheorganisation for forsikring og pension. Projektet er støttet af Spar Nord Fonden. 

Del |

Kilde: Via Ritzau

Mest læste nyheder

Seneste nyheder