Onsdag er meget meget andet end onsdagssnegle

13 september, 2022 | 20:00
Du trænger til en på opleveren og vi er midt på ugen. I morgen er det onsdag, sker der noget i Aalborg på sådan en ganske almindelig onsdag? Ja, det gør der. MinByAalborg bringer her en håndfuld inspirerende idéer til, hvad du kan bruge dagen på.
Foto: Billedarkiv

Det kan være du trænger til en gribende teateroplevelse? En byvandring i Churchill-klubbens fodspor? Du er måske i humør til at sidde og tegne i selskab med andre? Eller er du nysgerrig på, hvad det er med Asbergers Syndrom. – Hvornår er en diagnose hjælpsom og afgørende, hvornår er den ikke?

Et hurtigt kik i MinByAalborgs fantastiske kulturkalender, kan hurtigt få det til at gibbe lidt i maven på en. Der er så mange inspirerende muligheder i vores dejlige by. 

Vil du selv plukke events ud af overflødighedshornet, kan du gennemse MinByAalborgs nye fede kulturkalender her.

WOYZECK 

En festlig, gribende og altopslugende teateroplevelse om den vanvittige kærlighed. 

Tid: Onsdag kl 19:30   

Sted: Teater Nordkraft 

Pris: 205 DKK

BYVANDRING: PÅ SPORET AF CHURCHILL-KLUBBEN 

Du kan komme med på en byvandring, hvor du går i fodsporene på Churchill-gruppen rundt til nogle af de steder i Aalborg, hvor de lavede sine små sabotageaktioner mod den tyske besættelsesmagt. Undervejs bliver du klogere på, hvad der motiverede drengene til at tage det drastiske skridt og starte den danske modstandskamp. 

Tid: Onsdag kl. 19:00 – 20:30 

Sted: Aalborg Historiske Museum

Pris: 100 DKK  

KUNSTENS TEGNEKLUB X SKETCH WITH ME 

’Sketch with me’ er et uformelt fællesskab for ALLE tegneinteresserede, der kan lide at dele deres tegnekærlighed og tegne sammen med andre. Mens vi tegner, lytter vi til god musik, snakker, drikker en øl og deler tips og tricks til at udforske tegning (hvis vi har brug for det). 

I Kunstens tegneklub er Bastian fra ’Sketch with me’ din vært og døren er åben for alle, der vil være med. 

Tid: Onsdag kl. 18:45 – 20:45

Sted: Kunsten 

Pris: Gratis ved betalt indgang  

FOREDRAG MED LENE BRØNDUM MADSEN 

Hvad er kendetegnene ved mennesker med Aspergers Syndrom, hvordan kan vi forstå dem og hinanden bedre, og hvornår er diagnose hjælpsom eller afgørende. 

Tid: Onsdag kl. 19:30 

Sted: Folkekirkens Hus

Pris: 100 DKK 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder