Tissetrængende mand endte i hul

12 september, 2022 | 19:00
Nordjyllands Politi kommer vidt omkring. Weekendens opgaver bød på en tissetrængende tung mand i udgravning og spirituskørsel på Solsiden
Kennedy
Foto: MinByAalborg

Weekenden var knap nok begyndt, da politiet fredag morgen kl. 08:09 modtog en anmeldelse om et mindre færdselsuheld på Østergade i Nørresundby. Her havde begge parter udvekslet de nødvendige oplysninger, men den ene part havde mistanke til, at den anden var beruset. Og tilkaldte derfor politiet.

Den tilkaldte patrulje kunne bekræfte mistanken, og den pågældende fører blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Fuld, tissetrængende mand overvurderede egen balanceevne.

Natten til lørdag kl. 03:08 fik politiet en anmeldelse om, at en person var faldet ned i en udgravning på Kennedy Plads i Aalborg. På stedet kunne patruljen konstatere, at en såkaldt tung mand var faldet ned i et to meter dybt hul, og at han ikke kunne komme op ved egen hjælp. Han var meget påvirket af spiritus og havde formentlig forceret afspærringen for at urinere. Kæresten på stedet kunne bekræfte historien.

Ambulancefolk fik lagt den uheldige og tissetrængende mand på et såkaldt spineboard og herefter løftet op af udgravningen. Manden var sluppet billigt fra styrtet ned i udgravningen og formentlig kun slået hoften, men blev for en sikkerheds skyld kørt på skadestuen til undersøgelse.

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder