Sydbank Fonden støtter op om Gug Boldklub med 25.000

12 september, 2022 | 12:30
Gug Boldklub blev forleden overrakt støtte fra Sydbank Fonden. Pengene går til at støtte op om en klub, der oplever massiv vækst, så de kan blive endnu bedre i fremtiden.
Gud boldklub, sydbank fonden, fodbold
Foto: Gug Boldklub

Det var med stor entusiasme, at stadionsinspektør, Kasper Krogh udtalte sig om betydningen Sydbank Fondens tilskud til klubben.

“Vi har brugt pengene på at renovere vores bandesystem og sørge for, at vi kan printe vores sponsorer på begge sider. Pengene bliver ikke bare brugt, de hjælper os med at sikre vores fremtidige økonomi og vækst i klubben.”

Da han bliver spurgt om, hvad et betyder for en lokal klub at få støtte, kan Kasper næsten ikke insistere nok på, hvor megen hjælp det er:

“Det er afgørende for klubber som vores, at vi bliver støttet op om. Det er megafedt!”

En klub med formlen på succes

Gug Boldklub har oplevet markant vækst i tiden efter Corona- nedlukningerne og succesen er nærmest overvældende.

“Vi er gået fra 540 medlemmer til 730 over ganske kort tid. Det er især på pigesporten, at vi mærker væksten!”, fortsætter Kasper.

Henrik Studsbjerg, der er ansvarlig for sponsorkontakt i Gug Boldklub, ser en lys fremtid for klubben. Han er ikke i tvivl om, hvad der har gjort forskellen:

“Vi har fundet et format hvor alle sponsorer kan være med, store som små. Vil du støtte så kan du komme med for 500 kr.”

Et omdrejningspunkt for nærområdet

Det er ikke kun sponsorerne, der har været med til give klubben vokseværk, men også de lokale, frivillige kræfter yder en massiv indsats.

“Der er en masse ildsjæle, der gør det her muligt. Det er alle lige fra de unge til forældre og seniorer, der støtter op om vores arbejde og som gør det muligt for os at tilbyde de bedst mulige faciliteter og vilkår for vores medlemmer. De fortjener en kæmpe tak. Vi har derudover mange, der bruger klubben til andet end fodbold. Der er for eksempel løbere, der kommer og bruges vores faciliteter. Der er plads til de lokale herude, og det giver en følelse af fællesskab og sammenhold,” afslutter Henrik

 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder