Hjælp Missing People med at finde Erik

11 september, 2022 | 07:00
Missing People indkalder til eftersøgning efter den forsvundne Erik, som sidst er set 05.09.2022 kl.20.00 ved Mølleparken i Aalborg. Kom og gå med – også selvom du kun har et par timer.
Foto: Missing People

Erik er 180-185 cm. høj og slank 

Han er iklædt lysegrå/sandfarvet busker, mørkeblå cardigan med lynlås og sorte sneakers. 

Det frabedes, at du medbringer hund på eftersøgningen. Der kan være deltagere omkring dig, som ikke er trygge ved hunde, samtidig kan det tage din koncentration, hvis du også skal koncentrere dig om din hund. 

Missing People benytter deres egne certificerede hunde på eftersøgningerne, og disse går ikke med de frivillige søgere ud.  

Det anbefales, at du sørger for fornuftigt fodtøj og påklædning, som kan klare blandet vejr og terræn da det kan være meget forskelligt, hvad vi skal ud i.  

Ligeledes anbefaler vi, at du medbringer en lille rygsæk eller lign. med vand / kiks / frugt, da det kan være rart at få fyldt depoterne op efter en tur.  

Tidspunkt: 12.00-17.00 

Mødested: Rendsburggade 2, 9000 Aalborg 

Indsatsleder: Gitte 

Man behøver ikke deltage i hele det udmeldte tidsrum eftersøgningen varer. Hver en time hjælper os og de pårørende, så kom og gå med – også selvom du kun har et par timer. 

Har du set Erik, eller har informationer, der kan hjælpe de pårørende, bedes du rette henvendelse til Politiet på 114 eller til Missing People på tlf. 7174 7676. 

Alle har teorier og formodninger, så af hensyn til pårørende henstiller vi til de bliver sendt i en privat besked til Missing People. Dato: 11.09.2022 

Del |

Kilde:

Mest læste nyheder

Seneste nyheder