Guldregn over Nordjylland

11 september, 2022 | 09:18
For tredje lørdag i træk har en dansker ramt alle syv rigtige Lotto tal og vundet en flot gevinst. Lørdag aften kastede syv vindertal således hele syv millioner kroner af sig til en heldig nordjyde.
Kilde: Billedarkiv

Weekenden er netop blevet en hel del bedre for en nordjyde, som må være født under en heldig stjerne. Vedkommende har nemlig lørdag aften ramt alle syv Lotto vindertal. Vinderen kan derfor se frem til at gå efteråret i møde med syv skattefrie millioner ekstra på kontoen.

Den nybagte millionær havde købt sin kupon i Løgstør Kiosk i Løgstør.

Det er syvende gang, der sælges en vindende Lotto kupon i den nordjyske by. Første gang var helt tilbage i 1992, og seneste gevinst var i februar 2022 – og nu skete det altså endnu engang ved lørdag aftens trækning.

Men aftenens vinder er ikke den eneste dansker, der har haft heldet med sig denne weekend.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften

Det blev til hele tre nye millionærer ved lørdagens Lotto trækning. For vanen tro findes der to vindere af Millionærgarantien, når der hver lørdag også bliver trukket lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Aftenens to vindere af Millionærgarantien:

  • Den første, heldige vinder havde købt sin kupon hos Min Købmand i Kettinge på Lolland
  • Den anden vinder havde købt sin kupon online, og kommer ligesom aftenens store Lotto vinder fra Nordjylland.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men de ønsker dem alle et stort tillykke.

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder