John Bull Pub tager del i sorgen

10 september, 2022 | 10:00
Det er næppe gået nogens næse forbi, at Hendes Majestæt Dronning Elisabeth II sov stille ind i en alder af 96 år torsdag eftermiddag. John Bull Pub i Aalborg har modtaget den triste nyhed og tager del i det britiske folks store sorg.
Foto: Billedarkiv

John Bull Pub har modtaget nyheden om Hendes Majestæt Dronning Elisabeth II’s død med dybtfølt beklagelse og tager del i sorgen over tabet af vor tids mest betydningsfulde monark.

Sådan indleder John Bull Pub i Aalborg en pressemeddelse, som de udsendte fredag eftermiddag.

Sorgen er til at tage og føle på i pressemeddelsen. Her skrev de blandt andet følgende:

“John Bull Pub sender deres kærligste tanker og medfølelse til den britiske kongefamilie og alle de mange mennesker, som føler sig berørt af Dronning Elizabeths død.”

Ifølge John Bull Pub har vi taget afsked med en af de allermest markante skikkelser i nyere historie. Da de betragter sig selv som et stykke britisk historie og kultur i hjertet af Aalborg, ønsker de at udvise deres dybe respekt og taknemmelighed til Dronning Elizabeth II for hendes mangeårige loyale tjeneste.

John Bull Pub inviterer aalborgenserne til at ære Dronning Elisabeth II

I den kommende tid vil John Bull Pub ære og hylde den afdøde monark i forskellige forbindelser. De tager blandt andet del i den officielt proklamerede landesorg i Storbritannien, der strækker sig over ti dage.

Det gør de ved at følge begivenhederne i Storbritannien tæt og transmittere alle relevante events direkte frem til og med bisættelsen. Alle interesserede er inviteret til at følge hos John Bull Pub.

Når tiden er inde til den officielle kroning af Kong Charles III, vil John Bull Pub invitere til en royal fest. Her vil personalet byde på en række spændende britiske specialiteter på pubben, som vil være pyntet til lejligheden. 

Musikalsk hyldest og et historisk tilbageblik

John Bull Pub vil løbende præsentere nye produkter fra de britiske øer. Derudover har pubben lavet deres helt egen musikalske hyldest til den afdøde monark Dronning Elizabeth II. Gennem perioden med landesorg vil der udelukkende blive spillet de største og mest kendte hits fra dronningens regeringsperiode. 

Pubbens hyldest til Dronning Elizabeth II bliver i høj grad et historisk tilbageblik og en fejring af et langt og prisværdigt liv dedikeret til britisk historie og kulturarv. 

Del |

Mest læste nyheder

Seneste nyheder